Beste klant,
In vervolg op alle berichtgeving rondom de verspreiding van het coronavirus vinden wij het zeer belangrijk om U hierbij goed te informeren over de maatregelen die door ons genomen worden om verspreiding te voorkomen.
Onze medewerkers zullen voorlopig Uw bestelling tot aan de deur bezorgen, tenzij dit niet anders kan. Indien de bestelling tot in de keuken bezorgd dient te worden dan zullen zij gepaste afstand bewaren, voor Uw en hun veiligheid. Ook zullen zij steeds desinfecterende handgel gebruiken om hun handen snel en hygiƫnisch te reinigen.
Wij zullen ten alle tijden ons uiterste best blijven doen om ervoor te zorgen dat onze maaltijden en boodschappen op een veilige en correcte wijze bij U bezorgd worden.
Met vriendelijke groet,
Team Alle Smaken

Aanmeldprocedure

Wanneer u dit formulier heeft ingevuld en verzonden, ontvangt u hiervan per e-mail een bevestiging.

Vervolgens nemen wij per e-mail of telefoon contact met u op om het contract en leverdata/tijden verder te bespreken.

Wanneer we tot een overeenstemming zijn gekomen, ontvangt u via e-mail de login gegevens waarmee u kunt beginnen met bestellen.

Aanmelden bij Alle Smaken

Geef hier uw gegevens op. Deze gebruiken wij om weer met u in contact te kunnen komen.

Let op: Geef een geldig e-mail adres op, daar ontvangt u straks uw wachtwoord op en zult u ook mee moeten inloggen.

Betalingsgegevens

Op onderstaand rekeningnummer zullen wij uw bestelling verrekenen. U hoeft zich geen zorgen te maken dat er al geld van uw rekening wordt afgeschreven, pas wanneer het contract is ondertekend gaan wij dit rekeningnummer gebruiken.

Heeft u alle gegevens ingevuld? Klik dan op "Aanmelding verzenden" om uw aanmelding te verzenden.